Adatkezelési tájékoztató

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről.

Nyilatkozatunk azokat az elveket és gyakorlati módszereket tartalmazza, amelyek alapján és segítségével az Izsák-Kenyér Kft. tartalomszolgáltatásai a felhasználóikról keletkező adatokat és információkat kezelik és védik. Elveink az 1992. évi LXIII. törvényben foglaltaknak és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően és azokon túlmenően biztosítják a személyes adatok védelmét.

Az Ön által megadott esetleges személyes adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Az információk megadására azért kérjük, hogy statisztikai adatokat nyerjünk felhasználóinkról. Segítségükkel a www.aquarellhotel.hu oldalunkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább.

Az Izsák-Kenyér Kft. részletes adat- és információvédelmi nyilatkozatát az alábbiakban olvashatja el.

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat, s szolgáltatásainkat, úgy vegye igénybe, hogy elfogadja a felhasználás feltételeit.

A felhasználás feltételei

Az Izsák-Kenyér Kft. oldalai mindennemű megkülönböztetés nélkül bárki számára rendelkezésre állnak, használatuk a teljes díjmentesség és a szabad kommunikáció jegyében zajlik.

Az Izsák-Kenyér Kft. arra törekszik hogy a szolgáltatásait folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsa, azonban az esetleges technikai fennakadásból fakadó károkért felelősséget nem vállal.

Az Izsák-Kenyér Kft. mindennemű változás - ideértve az esetleges megszüntetést, szüneteltetést, és az adatfeltöltés szüneteltetését is - jogát fenntartja szolgáltatásai esetében.

1. A szerverünk által automatikusan naplózott információk

Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Az adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze.

2. Cookie-k

Egyes szolgáltatásaink egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t helyeznek el felhasználóink számítógépén. A cookie-k kizárólag a felhasználók autentikálásának megkönnyítését szolgálják, más célra nem vesszük őket igénybe. A cookie-fogadás felhasználói tiltása szolgáltatásaink igénybevételének nem akadálya.

3. Regisztráció során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok

Egyes szolgáltatásaink igénybevételéhez felhasználóinknak regisztrációs kérdőívet kell kitölteniük. A regisztráció során keletkező információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá. Az információk megadására azért kérjük felhasználóinkat, hogy statisztikai adatokat nyerjünk róluk. Segítségükkel szolgáltatásainkat a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthetjük tovább. Egyes információkat összesített és feldolgozott formában egyes partnereink rendelkezésére bocsáthatunk abból a célból, hogy partnereink a felhasználók érdeklődésének megfelelően fejleszthessék szolgáltatásaikat. Egyes információkat statisztikai formában nyilvánosságra hozhatunk annak érdekében, hogy szolgáltatásaink működéséről tájékoztassuk az érdeklődőket.

4. A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatok

A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat a felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át. Amennyiben szolgáltatás-kínálatunk bővítése ezt szükségessé teszi, egyes ritka esetekben tájékoztató anyagokat küldünk felhasználóinknak. Felhasználóink számára minden ilyen esetben lehetőséget kínálunk arra, hogy a további kapcsolódó tájékoztató anyagok fogadásáról lemondjanak.

5. A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatok

A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi. Az adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat - a törvényben előírt kivételektől eltekintve - harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

6. Adatvédelem

Biztosítjuk Önt, hogy az Adatvédelmi Törvény előírásai szerint megteszünk minden szükségest, hogy személyes adatait védjük. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-………………………. számon vette nyilvántartásba a Izsák-Kenyér Kft-t és weboldalunkat.

Kapcsolatba léphet velünk a következő módokon, bármilyen kérdése vagy kérése merül fel adatkezelésünkkel kapcsolatban: Izsák-Kenyér Kft. 6070 Izsák, Bartók Béla utca 13.; e-mail: vitalhotel@vitalhotel.hu

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság címe és elérhetőségei a következők:
1125 Budapest
Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Levelezési cím:
1530 Budapest
Postafiók: 5.
Telefon: (06) 1 391 1400
Fax: (06)1 391 1410
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Normál verzió | Mobil verzió
Szállodánk mindig mosolygó személyzete meleg vendégszeretetével igyekszik hozzájárulni az Önök pihenéséhez.
8749 Zalakaros, Üdülő sor 6/b. (térkép) | Telefon: +36 93 340 972 | Gy.I.K. | Kapcsolat
2013-2015 © Service 4 You Operation Kft.
A Hotel Vital**** Zalakaros
csodálatos környezetben várja Önt!