Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Bezár

La Vita Étterem

Megújult La Vita étteremünk tapasztalt és kedves személyzettel, házias és nemzetközi ízekkel egyaránt várja a kedves vendégeket. Régiónk célzottan válogatott, autentikus alapanyagai, a tradicionális ételkészítési technikák egészséges keveredése a modern technológiákkal, termékeny gasztronómiai fantázia jelentik La Vita éttermünk szolgáltatásainak alapjait.

Letöltések
Hotel Vital**** La Vita étterem
Amennyiben napközben egy szaunázás és egy jacuzzis fürdőzés közben megéhezne, lehetőség van a bőséges büfévacsorán és büféreggelin kívül 3 fogásos menüebédre is.

Finom, ínycsiklandó ételeink mellé természetesen nem maradhatnak el az italok sem. A La Vita étteremben széles italválasztékból csemegézhet a kedves vendég, legyen szó minőségi borról, vagy akár egy kis szíverősítő pálinkáról. Most mindezeket rendkívül kedvezményes árakon fogyaszthatják.

Célunk nem egyszerűen vendégeink étkezéssel kapcsolatos biológiai szükségleteinek kielégítése. Élményszerzéssé szeretnénk tenni az éttermi tartózkodást, amely jól kiegészíti szállodánk többi szolgáltatását annak érdekében, hogy vendégeink tartózkodása a Hotel**** Vitalban felejthetetlen, életre szóló élménnyé válhasson.

Normál verzió | Mobil verzió
A Hotel Vital**** Zalakaros
csodálatos környezetben várja Önt!